2017 Futbol Turnuvası

15 Nisan 2017 / 11:10:22
SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU - AYKUT DİREZİNCİ

Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda futbol turnuvası düzenlendi. Farklı programlardan 13 takımın katıldığı turnuva öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı İle İşletme Yönetimi Programı arasında oynanan final maçının, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı birinci sınıf ikinci öğretim lehine 6-3 sonuçlanmasının ardından kupa sahiplerini buldu. Kupa ve madalyalarını Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr.Gör. Aykut DİREZİNCİ, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Kürşat KORKMAZ, bölüm hocaları Öğr.Gör. Hayrettin TELLİ, Öğr.Gör. Süleyman ŞAHAN ve Öğr.Gör. Pınar GÖKPINAR tarafından alan turnuva galibi öğrenciler mutluluklarını, kendilerini tribünden destekleyen arkadaşlarıyla paylaştılar.
Doküman/Dosya
futbol-haber11399.docx