ÇOCUK GEL. VE GENÇLİK HİZ. BÖLÜMÜMÜZDEN AİLE EĞİTİMİ DERSİ

19 Nisan 2017 / 22:53:08
SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU - AYKUT DİREZİNCİ

Çocuk Gelişimi ve Gençlik Hizmetleri Bölümümüz 2016-2017 eğitim-öğretim yılı Bahar dönemi Aile eğitimi dersi kapsamında, aile eğitiminde birçok aileye ulaşmanın en çok tercih edilen yöntemlerinden birisi olan konferans düzenleme yöntemini uygulamalı olarak öğrencilere yaptırarak ve yaşatarak deneyimledi.

Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı 1. sınıf öğrencileri uyum ve davranış problemleri konulu konferansı SBMYO öğretim görevlileri ve öğrencilerine sunup, yapılan sunum ve konferans hazırlama süreçleri ile ilgili değerlendirmelerini aldılar.

Konferans sonunda Yüksekokul Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Atilla A. UĞUR, kendi aile içi deneyimini paylaşarak konferansa renk kattı.