TANITIM GÜNLERİ DÜZENLEDİK

14 Temmuz 2016 / 15:18:06

GAÜN İslahiye Meslek Yüksekokulu LYS öncesi İslahiye’de bulunan liselerde tanıtım günleri düzenledi.
Yüksekokul Öğretim Üyesi Y. Doç. Dr. Negar Ebrahim Pour Mokhtari ve Yüksekokul Sekreteri Bilal ERDOĞAN'ın koordinesiyle İslahiye Fevzipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi, İslahiye Anadolu Lisesi, İslahiye Borsa Fen Lisesi, Boğaziçi Atatürk Anadolu Lisesi ziyaret edilerek öğrencilere Üniversite ve İslahiye Meslek Yüksekokulunun yeni açılan bölümleri tanıtıldı.
Okulların Konferans salonlarında gerçekleşen tanıtım toplantılarında Yüksekokul Sekreteri Bilal ERDOĞAN tarafından Üniversite ve Yüksekokul faaliyetleri ile Yüksekokulun bölümleri ve Yüksekokulda açılan yeni bölümler hakkında bilgi verildi. Tıbbi hizmetler ve teknikler bölümüne bağlı Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik programının açıldığını ve 2016-2017 Akademik yılında normal ve 2. Öğretime öğrenci alınacağı vurgulandı.
Son sınıf öğrencilerinin katıldığı tanıtım toplantılarında öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.
Tanıtım günleri kapsamında yine Organik Tarım Programı öğrencileri Gurbet SEZGİN, Rıhan KIZIL ve Halil DÖNMEZ tarafından Ülkemizde Organik tarım ve Organik Tarım Teknikerlerinin iş alanları hakkında seminer verildi.
Yüksekokul Sekreteri Bilal ERDOĞAN tarafından projeye katılan okul Müdürlerine hediye takdim edildi. Öğrencilere Üniversite tanıtım materyalleri ile broşür verildi.
Fevzipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Zeyyat BARUT Gaziantep Üniversitesinin İslahiye kampüsünde bulunan Yüksekokul ve Fakültenin İslahiye ve bölge için büyük bir şans olduğunu söyledi. Projede emeği geçenlere teşekkür etti.