19 MAYIS GENÇLİK VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLEDİK

04 Haziran 2015 / 09:35:11

İslahiye MYO tarafından düzenlenen Turnuvada dereceye girenlere kupaları ve hediyeleri düzenlenen törende Yüksekokul Müdür V. Y. Doç. Dr. H.Ahmet DEVECİ, Yüksekokul Sekreteri Bilal Erdoğan ve Öğrenci İşleri Memuru Bayram ÇAKMAK tarafından verildi.

19 Mayıs Gençlik Voleybol Turnuvasında Organik Tarım-I Birinci olurken, Organik Tarım-II ikinci ve Muhasebe ve Vergi Programı 1. üçüncü olarak turnuva tamamlanmıştır.

Yüksekokul İşletme Yönetimi 2. Sınıf öğrencisi M. Akif ÇOBAN turnuva hakkında şunları söyledi: “Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen turnuva da çok güzel maçlar oynadık. Sporun kardeşlik ve hoşgörü olduğunu tüm maçlarda gösterdik. Bizlere bu imkanı sunan ve teşvik eden turnuva komitesine ve yönetime çok teşekkür ediyoruz. ” dedi.