YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜGÜ GÖREVİNE ASALETEN ATANDI.

05 Ocak 2015 / 15:00:30
ISLAHİYE MESLEK YÜKSEKOKULU - UZM. BİLAL ERDOĞAN

Bir yıldan bu yana İslahiye Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünü vekaleten yürüten Yard. Doç. Dr. H.Ahmet DEVECİ asaleten atandı.

Gaziantep Üniversitesi İslahiye Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Vekaletini bir yıldan bu yana başarılı bir şekilde yürüten Yrd. Doç. Dr. H.Ahmet DEVECİ Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz ÇOŞKUN tarafından asaleten atandı.

2015 yılına Müdür olarak başlayan Yrd. Doç. Dr. H.Ahmet DEVECİ konuyla ilgili şunları söyledi; “Beni bu göreve layık görenleri mahcup etmeyerek ekip arkadaşlarımla daha fazla çalışarak öğrencilerimize en üst düzeyde hizmet etme gayretimiz artarak devam edecektir, Beni bu göreve layık gören Üniversitemiz Rektörü sayın Prof. Dr. M. Yavuz ÇOŞKUN’a çok teşekkür ediyorum ” dedi.

İslahiye MYO Akademik ve İdari personeli göreve asaleten atanan Yrd. Doç. Dr. H.Ahmet DEVECİ’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Resimler