GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ ORYANTASYON TOPLANTISI

15 Kasım 2013 / 13:37:17
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ - Özlem COŞKUN

Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin tanışması, bölümün katıldığı yarışma ve aktivitelerin tanıtımı 13 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirildi. Toplantıda Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin ekim ayında katıldığı Kapadokya Yemek Yarışması'nda kazandığı ikincilik ve üçüncülük ödülleri ile 9-10 Kasımda katıldığı 7 Bölge 7 Lezzet II. Ulusal Afyonkarahisar Yemek Yarışması'nda kazandıkları ikincilik ödülü olan kupalarını Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Oya ÖZKANLI' YA takdimleri, desteklerinden dolayı şeflere teşekkür belgelerinin verilmesi ve bölümde gerçekleştirilen çalışmalardan oluşturulmuş bir slayt gösterimi ile tamamlandı.