VOLEYBOL TURNUVAMIZ BAŞLADI

04 Nisan 2013 / 14:41:35
ISLAHİYE MESLEK YÜKSEKOKULU - UZM. BİLAL ERDOĞAN

İslahiye Meslek Yüksekokulu 2012-2013 Akademik yılı Sosyal, Kültürel ve Sportif faaliyetler kapsamında düzenlenen “Bölümlerarası Voleybol Turnuvası” başladı.

Voleybol turnuvasında maçlar dostluk ve centilmenlik içerisinde geçiyor.

“Spor yap sağlıklı yaşa” prensibiyle yüksekokul öğrencilerinin spor yapmalarını teşvik etmek amacıyla yapılan Turnuva İslahiye MYO Voleybol Sahası’nda yapılıyor.

Düzenlenen Turnuvayı Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğ.Gör.İ.Halil KORKMAZ ile Yüksekokul Sekreteri Bilal ERDOĞAN koordine ediyor.

Öğrencilerin karma biçimde oluşturduğu 6 takımın katıldığı turnuvada 3 gruba ayrılan takımlar 1. tur maçlarını oynadıktan sonra grubunda kazanan takımlar finale yükselecek. Voleybol Turnuvasının ilk maçı Organik Tarım 2 ile İşletme Yönetimi 2 arasında yapıldı. Kıran kırana geçen maçta İşletme Yönetimi 3 seti alırken Organik Tarım ise 1 seti aldı. Turnuva kapsamında yapılan maçta öğrenciler, akademik ve idari personeller zevkli bir mücadele seyretti.

Voleybol Turnuvası sonunda finale kalarak şampiyon olan takımlara Kupa ve çeşitli hediyeler verilecek.

Resimler