KREDİ YURTLARA EĞİTİM DESTEĞİ

17 Mayıs 2012 / 17:13:11

Kredi ve Yurtlar Kurumu Gaziantep Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen eğitim programı kapsamında Yüksekokulumuz Öğr.Gör. İ.Halil KORKMAZ seminer verdi..

Üniversitemizin çeşitli bölümlerinden, ilgili konuların uzmanı olan hocalar tarafından verilen seminerlerle öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunulması hedeflenen programda, yüksekokulumuzdan da kredi yurtlar kurumuna destek sağlandı. Bu kapsamda yüksekokulumuz Ögr. Gör. İbrahim Halil KORKMAZ "kariyer yönetimi, vizyon yönetimi" ve "etkili sunum teknikleri" konulu seminerler verdi.

Hocamızın verdiği seminerler Kredi ve Yurtlar Kurumu Gaziantep Bölge Müdürü Alaattin Akyuz, yurt müdürleri Berin Bozfirat, Durmuş Ali Karakulak, yurt personeli ve çok sayıda öğrenci tarafından izlendi. Seminerlerden çok istifade ettiklerini belirten Alaattin Akyuz, öğrenciler ve personeller adına hocamıza teşekkür etti.